Hurtig levering Fri fragt fra 300,- på de fleste varer Meget Billige akvarier- & planter Gode anmeldelser
Webshop
Nyeste fiske arter i butikken
Gode råd
Har du spørgsmål

Du kan kontakte os på:

Telefon: 58 52 05 68

Send os en e-mail
Der er 5 varer.
Akvastabil Fusion akvarier med undeskab sæt priser

Akvastabils nyeste model.

Priserne er superlave sætpriser på akvarium med underskab.

Ved køb af akvarium kan der vælges mellem afhentning i Akvariestuen ( gratis ) eller Levering på hjemme adresse, det koster 450 kr.
 

Med Fusion fortsætter Akvastabil deres lange tradition med at bruge aluminium som det centrale designelement. Kombinationen af et stilrent design og moderne materialer sikrer et smukt akvarium i et særdeles attraktivt prisniveau – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten! 

Fusion er det prisgunstige alternativ til storebroderen Move. Fusion byder på flere af de samme features som Move, men adskiller sig på at være lidt lavere, have andre glastykkelser og ved ikke at have huller i bunden. Låget på Fusion er i modsætning til Move 3-delt, men stadig let at åbne og fjerne helt. De aftagelige tværstivere giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og giver endvidere mulighed for, at lysene kan placeres helt efter ønske og behov.

Som belysning til Fusion kan du bruge Led’s og/eller T5 lys, og antallet af lysenheder kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. Begge lystyper leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende vores Sunriser til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Som på Move er undersiden af akvariets låg hvidlakeret, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturerne.

Kom ud og se udstillings modellen i butikken.