Hurtig levering Fri fragt fra 300,- på de fleste varer Meget Billige akvarier- & planter Gode anmeldelser
Webshop
Nyeste fiske arter i butikken
Gode råd
Har du spørgsmål

Du kan kontakte os på:

Telefon: 58 52 05 68

Send os en e-mail
Der er 10 varer.
Akvastabil Move akvarier

MOVE er et elegant designer-akvarium

Akvariet fås i 5 størrelser 160 - 275 - 360 - 576 - 720 liter.

Med udgangspunkt i et tydeligt dansk design og en høj funktionalitet har Akvastabil udviklet dette nye “top of the art” akvarium.

De gedigne og smukt forarbejdede gavlstykker i massivt aluminium understreger på bedste måde ønsket om at skabe et akvarium af meget høj kvalitet. Den høje funktionalitet kommer til udtryk ved bl.a.:  Fuld åbning af låget, der gør den daglige pleje og vedligeholdelse af akvariet let og uproblematisk, - elegante foderdæksler der også kan anvendes til f.eks. en foderautomat, - en ekstra høj bundramme der let skjuler gruskanten, - smukt integrerede ledning/slangeåbninger i akvariets bagside, - borede huller i bundglasset der muliggør direkte tilslutning af filterpumper, - aftagelige tværstivere der giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og ikke mindst det faktum, at lyset helt frit kan placeres efter ønske og behov.

MOVE kan leveres med LED’s og/eller T5 lys, og antallet af armaturer kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. T5 armaturet leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende vores Sunriser til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Det nye T5 armatur er fremstillet af polycarbonat og er naturligvis 100% vandtæt. Vi har ladet undersiden af akvariets låg hvidlakere, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturet. MOVE anvendes sammen med vore MARK II møbelborde, der leveres i hvid og sort.

Kom ud og se 275 liter udstillings modellen i butikken.