Hurtig levering Fri fragt fra 300,- på de fleste varer Meget Billige akvarier- & planter Gode anmeldelser
Webshop
Nyeste fiske arter i butikken
Gode råd
Har du spørgsmål

Du kan kontakte os på:

Telefon: 58 52 05 68

Send os en e-mail
Der er ingen varer
Akvariefisk i Butikken
Underkategorier
 • Hvirvelløsedyr
  Hvirvelløse dyr. klik på billedet af varen for mere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være nogle der er i karantæne eller udsolgt, tryk på billedet for at se oplysningerne. Billederne er kun et eksempel på hvordan de ser ud, da de kan variere i farve og størrelse.
 • Cichlider
  Cichlider Klik på billedet af akvariestuens akvariefisk cichlider for mere info.  Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved at klikke på billedet.  En del af de Cichlider jeg har ikke er udfarvet endnu. dvs. at mange ungfisk er farveløse og først farver ud senere. ( prøv evt. at google fiskens navn for at se voksent eksemplar). Husk Cichlider kræver store akvarier. Billederne er kun et eksembel på hvordan fisken ser ud, da de kan variere i farve og mønster.
 • Scalare og Dværgcichlider
  Scalare og Dværgcichlider. Klik på billedet af akvariestuen akvariefisk for mere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Cichlider der bør/kan holdes i selskabsakvarier med selskabsfisk. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved at klikke på billedet. Vær opmærksom på at en del af de Cichlider jeg har ikke er udfarvet endnu. dvs. at mange ungfisk er farveløse og først farver ud senere. ( prøv evt. at google fiskens navn for at se voksent eksemplar). Billederne er kun et eksembel på hvordan fisken ser ud, da de kan variere i farve og mønster.
 • Maller
  Maller. Klik på billedet af akvariestuens akvariefisk mallen for mere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved at klikke på billedet. Billederne er kun et eksembel på hvordan fisken ser ud, da de kan variere i farve og mønster.
 • Øvrige fisk
  Oversigt over akvariestuens akvariefisk øvrige selskabsfisk. Klik på billedet af fisken for yderligere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved den enkelte art. Husk billederne er kun et eksempel på hvordan de ser ud. De kan variere i farver/mønstre fra fisk til fisk.
 • Ungefødende Tandkarper-
  Oversigt over akvariestuens akvariefisk ungefødende tandkarper. Klik på billedet for yderligere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved den enkelte art. Husk billederne er kun et eksempel på hvordan de ser ud. De kan variere i farver/mønstre fra fisk til fisk.
 • Labyrintfisk
  Oversigt over akvariestuens akvariefisk labyrintfisk Klik på billedet for yderligere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved den enkelte art. Husk billederne er kun et eksempel på hvordan de ser ud. De kan variere i farver/mønstre fra fisk til fisk.
 • Stimefisk
  Oversigt over akvariestuens akvariefisk. Klik på billedet for yderligere info. Denne oversigt bliver opdateret 2-3 gange ugentligt. Der kan være fisk der er udsolgt, i karantæne eller på tilbud, se yderligere om dette ved den enkelte art. Husk billederne er kun et eksempel på hvordan de ser ud. De kan variere i farver/mønstre fra fisk til fisk.
 • Discusfisk
  Her ser du akvariestuens udvalg af discusfisk. Discusfisk skal holdes varmt. Unge discus bør holdes ved 29-30 C. Voksne kan bedre tåle lidt lavere temp. men ikke under 27 C.  Unge Discusfisk har ikke fået farve endnu, farven kommer efterhånden som de vokser.  Discusfisk fra Stendker og asien bør ikke blandes uden de har gået i et særskilt akvarium og blevet tilvænnet samme bakteriekultur. Dette tager 4-6 uger. Så hvis du har Stendker Discus og ønsker at tilføre Asien discus til akvariet kræver det et ekstra akvarium. Dette akvarium fyldes med vand fra hovedakvariet + filterbakterier og der skal Asien Discus gå i 4-6 uger inden de flyttet over i hovedakvariet. Dette gælder selfølgelig også hvis du har Asien Discus og ønsker Stendker Discus.