FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Om Akvariestuen

Akvariestuen er vestsjællands største og billigste akvariebutik, en specialbutik på ca. 200 m2.

Her kan du komme og se de mange flotte og forskellige udstillings akvarier. Vi har mange forskellige akvariefisk, alle i høj kvalitet, flotte og billige akvarieplanter, fiskefoder og akvarieudstyr.

Der lægges altid vægt på god service, råd og vejledning.

Akvariestuen er ejet af mig – Jakob, som er certificeret dyrehandler og har mange års erfaring med akvariefisk. Alle billeder på hele hjemmesiden er taget af Jakob Vilholm ejer af Akvariestuen (undtagen Stendker discus billeder og nogle af plantebillederne + nogle få billeder som er lånt af skjalmfoto). Husk at spørge om lov, hvis du vil anvende mine billeder.

Akvariestuen er en fysisk akvariebutik med tilknyttet Webshop. Her er priserne på varerne i butikken de samme som på Webshoppen. Dog kan plantepakkerne kun bestilles på nettet, men kan godt bestilles til afhentning i butikken.

Akvariestuen har et bredt udvalg af både almindelige, spændende, flotte og anderledes akvariefisk og akvarieplanter. Udvalget ændrer sig hele tiden, således at jeg ikke har de samme akvariefisk- og, plantearter hele tiden. Nogle arter har jeg dog altid i sortimentet.

I år 2015 åbnede jeg internetbutikken Akvariestuen, det gjorde at jeg bl.a. kan levere billige akvarier, billigt akvarieudstyr, billigt akvariefoder og flotte og billige akvarieplanter i hele Danmark. Webshoppen er selvfølgelig åbent for alle hele døgnet.

fysisk-butil
Envato Elements: elements-5FP9SJD.jpg

Akvariestuen har mange slags akvarier i udstillingen bl.a. Juwel akvarier og det flotte Glossy akvarie der bare skinner og i at forglemme de fede Akvastabil akvarier. Vi har også et bredt udvalg af akvarieudstyr, akvariedekoration og foder til dine akvariefisk.

Alle akvariefisk har gået i karantæne inden de sættes til salg, dette sikrer at jeg altid sælger sunde og raske akvariefisk. Billigst er ikke altid bedst. Vi har mange års erfaring når vi snakker akvariefisk og den erfaring har lært os, at billigst ikke altid er bedst. Vi er kendt for kvalitetsfisk. Akvariefisk der under gode forhold kan nydes længe i dit akvarie.

Alle dyrehandler i Danmark skal have tilknyttet en dyrelæge. Til Akvariestuen er tilknyttet en dyrelæge som kommer på kontrol min. 4 gange om året. I Akvariestuen samarbejder vi med Slagelse dyrehospital.

HUSK! Hvis du har nogle akvariefisk du gerne vil af med, skal du altid lave en aftale med mig. Det er ikke alle akvariefisk jeg tager imod og kun nogle jeg vil give noget for i bytte. Hvis man bare tropper op med akvariefisk uden aftale, er det ikke min pligt at tage i mod dem. Jeg skal have et akvarium klar til dem, og have tid til at tage i mod dem.

Akvariestuen er desuden godkendt af Fødevarestyrelsen uden en eneste anmærkning, det er jeg meget stolt over, da jeg sætter en ære i at gøre tingene ordentligt. Kom og besøg os i den flotte 200 m2 store specialbutik, oplev de flotte kvalitetsfisk, den gode service du får af veluddannede medarbejdere og få en dejlig og professionel snak om den hyggelige akvarie hobby.

Vi ses i Akvariestuen 🙂

Jeg vil gerne sige tak til alle dem der tager sig tid til at give os en hilsen med på facebook eller Trustpilot https://dk.trustpilot.com/ I Akvariestuen elsker vi glade og tilfredse kunder. Når du er tilfreds er vi glade, og hvis du har lyst er du altid velkommen til at give os din vurdering af akvariestuen på https://dk.trustpilot.com/

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.