Hurtig levering Fri fragt fra 300,- på de fleste varer Meget Billige akvarier- & planter Gode anmeldelser
Webshop
Nyeste fiske arter i butikken
Gode råd
Har du spørgsmål

Du kan kontakte os på:

Telefon: 58 52 05 68

Send os en e-mail
Der er 10 varer.
Akvastabil Akvarier

Akvastabil Akvarier

Akvastabil laver akvarier i super god dansk kvalitet. Akvarierne er med aluminiums rammer som vi kender dem, men nu i et mere moderne stilrent design. Kom ud og se akvarierne i butikken. De kan bestilles her eller i butikkken. 

De 3 typer belysning til Akvastabil akvarierne finder du under belysning

Ved køb af akvarium kan vælges mellem afhentning i Akvariestuen ( gratis ) eller Levering på hjemme adresse, det koster 450 kr.

Se mere på www.akvastabil.dk

Underkategorier
 • Akvastabil Fusion akvarier med undeskab sæt priser
  Akvastabils nyeste model. Priserne er superlave sætpriser på akvarium med underskab.Ved køb af akvarium kan der vælges mellem afhentning i Akvariestuen ( gratis ) eller Levering på hjemme adresse, det koster 450 kr.   Med Fusion fortsætter Akvastabil deres lange tradition med at bruge aluminium som det centrale designelement. Kombinationen af et stilrent design og moderne materialer sikrer et smukt akvarium i et særdeles attraktivt prisniveau – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten!  Fusion er det prisgunstige alternativ til storebroderen Move. Fusion byder på flere af de samme features som Move, men adskiller sig på at være lidt lavere, have andre glastykkelser og ved ikke at have huller i bunden. Låget på Fusion er i modsætning til Move 3-delt, men stadig let at åbne og fjerne helt. De aftagelige tværstivere giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og giver endvidere mulighed for, at lysene kan placeres helt efter ønske og behov. Som belysning til Fusion kan du bruge Led’s og/eller T5 lys, og antallet af lysenheder kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. Begge lystyper leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende vores Sunriser til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Som på Move er undersiden af akvariets låg hvidlakeret, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturerne. Kom ud og se udstillings modellen i butikken.   
 • Akvastabil Move Akvarier + underskab sæt priser
  MOVE er et elegant designer-akvarium Priserne er superlave sætpriser på akvarium med underskab. Der kan vælges mellem afhentning i Akvariestuen ( gratis ) eller Levering på hjemme adresse, det koster 450 kr. Med udgangspunkt i et tydeligt dansk design og en høj funktionalitet har Akvastabil udviklet dette nye “top of the art” akvarium. De gedigne og smukt forarbejdede gavlstykker i massivt aluminium understreger på bedste måde ønsket om at skabe et akvarium af meget høj kvalitet. Den høje funktionalitet kommer til udtryk ved bl.a.:  Fuld åbning af låget, der gør den daglige pleje og vedligeholdelse af akvariet let og uproblematisk, - elegante foderdæksler der også kan anvendes til f.eks. en foderautomat, - en ekstra høj bundramme der let skjuler gruskanten, - smukt integrerede ledning/slangeåbninger i akvariets bagside, - borede huller i bundglasset der muliggør direkte tilslutning af filterpumper, - aftagelige tværstivere der giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og ikke mindst det faktum, at lyset helt frit kan placeres efter ønske og behov. MOVE kan leveres med LED’s og/eller T5 lys, og antallet af armaturer kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. T5 armaturet leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende vores Sunriser til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Det nye T5 armatur er fremstillet af polycarbonat og er naturligvis 100% vandtæt. Vi har ladet undersiden af akvariets låg hvidlakere, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturet. MOVE anvendes sammen med vore MARK II møbelborde, der leveres i hvid og sort. Kom ud og se 275 liter udstillings modellen i butikken.
 • Akvastabil Move Fittings sæt og sumpe
  Her ser du Akvariestuens udvalg af Fittings sæt til Akvastabil Move akvarier.
 • Akvastabil Move akvarier
  MOVE er et elegant designer-akvarium Akvariet fås i 5 størrelser 160 - 275 - 360 - 576 - 720 liter. Med udgangspunkt i et tydeligt dansk design og en høj funktionalitet har Akvastabil udviklet dette nye “top of the art” akvarium. De gedigne og smukt forarbejdede gavlstykker i massivt aluminium understreger på bedste måde ønsket om at skabe et akvarium af meget høj kvalitet. Den høje funktionalitet kommer til udtryk ved bl.a.:  Fuld åbning af låget, der gør den daglige pleje og vedligeholdelse af akvariet let og uproblematisk, - elegante foderdæksler der også kan anvendes til f.eks. en foderautomat, - en ekstra høj bundramme der let skjuler gruskanten, - smukt integrerede ledning/slangeåbninger i akvariets bagside, - borede huller i bundglasset der muliggør direkte tilslutning af filterpumper, - aftagelige tværstivere der giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og ikke mindst det faktum, at lyset helt frit kan placeres efter ønske og behov. MOVE kan leveres med LED’s og/eller T5 lys, og antallet af armaturer kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. T5 armaturet leveres også i en dæmpbar version, så du kan anvende vores Sunriser til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Det nye T5 armatur er fremstillet af polycarbonat og er naturligvis 100% vandtæt. Vi har ladet undersiden af akvariets låg hvidlakere, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturet. MOVE anvendes sammen med vore MARK II møbelborde, der leveres i hvid og sort. Kom ud og se 275 liter udstillings modellen i butikken.
 • Akvastabil Move kabinetter.
  Move Kabinetter Akvariemøblerne til MOVE er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Vore produkter bygger ikke alene på årtiers erfaring inden for akvaristik, men også på århundredes udvikling og tradition indenfor dansk design og møbelhåndværk.
 • Akvastabil Fusion akvarier
  Med FUSION fortsætter Akvastabil  deres lange tradition med at bruge aluminium som det centrale designelement. Kombinationen af et stilrent design og moderne materialer sikrer et smukt akvarium i et særdeles attraktivt prisniveau – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten!
 • Akvastabil Fusion kabinetter
  Akvastabil Fusion Kabinetter Akvariemøblerne til FUSION er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Det minimalistiske design med de store rolige flader i kombinationen med den elegante aluminiumsprofil mellem lågerne gør FUSION møblet til en sikker vinder.