Hurtig levering Fri fragt fra 299,- DKs billigeste akvarier- & planter Gode anmeldelser
Webshop
Nyeste fiske arter i butikken
Gode råd
Har du spørgsmål

Du kan kontakte os på:

Telefon: 58 52 05 68

Send os en e-mail

Om Akvariestuen

Akvariestuen er ejet af mig - Jakob, som er certificeret dyrehandler og har mange års erfaring med akvariefisk. Alle billeder på hele hjemmesiden er taget af Jakob Vilholm ejer af Akvariestuen (undtagen Stendker discus billeder og bestillingsplanter). Husk at spørge om lov, hvis du vil anvende mine billeder.

Akvariestuen er en fysisk akvariebutik med tilknyttet Webshop. Her er priserne på varerne i butikken de samme som på Webshoppen. Dog kan plantepakkerne kun bestilles på nettet, men kan godt bestilles til afhentning i butikken.

Akvariestuen har et bredt udvalg af både almindelige, spændende, flotte og anderledes akvariefisk og akvarieplanter. Udvalget ændrer sig hele tiden, således at jeg ikke har de samme akvariefisk- og, plantearter hele tiden. Nogle arter har jeg dog altid i sortimentet.

I år 2015 åbnede jeg internetbutikken Akvariestuen, det gjorde bl.a. så jeg også kan levere bl.a. flotte og billige akvarieplanter i hele Danmark.

Akvariestuen har mange slags akvarier i udstillingen bl.a. Juwel akvarier og det flotte Glossy akvarie med glaslåger. Vi har et bredt udvalg af akvarieudstyr, akvariedekoration og foder til dine akvariefisk.

Rabat til dig der handler STORT i Akvariestuen. Akvariestuen er billig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi vil gerne belønne de kunder der køber stort ind i butikken i Slagelse. Vi giver dig derfor stor købs rabat på yderligere 10 % ved køb af akvariefisk for over 500 kr. Se mere om stor købs rabat under fanen i toppen, og husk hvis du handler varer på wepshoppen for kun 300 kr. er fragten også gratis.

Alle akvariefisk har gået i karantæne inden de sættes til salg, dette sikrer at jeg altid sælger sunde og raske akvariefisk. Billigst er ikke altid bedst. Vi har mange års erfaring når vi snakker akvariefisk og den erfaring har lært os, at billigst ikke altid er bedst. Vi er kendt for kvalitetsfisk. Akvariefisk der under gode forhold kan nydes længe i dit akvarie.

Alle dyrehandler i Danmark skal have tilknyttet en dyrelæge. Til Akvariestuen er tilknyttet en dyrelæge som kommer på kontrol min. 4 gange om året. I Akvariestuen samarbejder vi med Slagelse dyrehospital. 

HUSK! Hvis du har nogle akvariefisk du gerne vil af med, skal du altid lave en aftale med mig. Det er ikke alle akvariefisk jeg tager imod og kun nogle jeg vil give noget for i bytte. Hvis man bare tropper op med akvariefisk uden aftale, er det ikke min pligt at tage i mod dem. Jeg skal have et akvarium klar til dem, og have tid til at tage i mod dem.

Akvariestuen er desuden godkendt af Fødevarestyrelsen uden en eneste anmærkning, det er jeg meget stolt over, da jeg sætter en ære i at gøre tingene ordentligt.

Der er som regel kaffe på kanden i Akvariestuen, så kom og besøg os i den flotte 200 m2 store specialbutik, oplev de flotte kvalitetsfisk, den gode service du får af veluddannede medarbejdere og få en dejlig og professionel snak om den hyggelige akvarie hobby.

Jeg vil gerne sige tak til alle dem der tager sig tid til at give os en hilsen med på Trustpilot https://dk.trustpilot.com/ I Akvariestuen elsker vi glade og tilfredse kunder. Når du er tilfreds er vi glade, og hvis du har lyst er du altid velkommen til at give os din vurdering af akvariestuen på https://dk.trustpilot.com/