Hurtig levering Fri fragt fra 300,- på de fleste varer Meget Billige akvarier- & planter Gode anmeldelser
Webshop
Nyeste fiske arter i butikken
Gode råd
Har du spørgsmål

Du kan kontakte os på:

Telefon: 58 52 05 68

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser

Lav altid aftale inden du kommer med fisk.

Jeg oplever tit at, folk kommer med fisk uden foregående aftale. Det kan give mig og fiskene problemer, da jeg ikke altid har tid til at modtage fisk.

Jeg forstår godt, at man kan ønske at udskifte fisk, man har fået for mange af i akvariet, eller der kan være andre grunde til at man vil af med sine fisk.

Jeg vil meget gerne hjælpe mine kunder med problemet, men ikke uden foregående aftale. Normalt er det bedst i hverdagene eller 15 min før jeg åbner.

Så derfor, hvis du har fisk, du ikke vil have mere, så ring altid i forvejen, da det ikke er alle slags fisk, jeg er interesseret i.

Hvis ikke du har en aftale, og bare kommer med dine fisk, eller hvis du kommer med andet end aftalt, er det hverken min pligt at tage imod dem eller at aflive dem, og jeg må bede dig om, at tage dem med igen.

Disse betingelser gælder også, hvis du har opdrættet fisk, du gerne vil sælge til mig.

Akvariestuens regler for reklamation (Husk at gemme bon og kvittering i to år)

Varer byttes ikke uden gyldig kassebon.

Du skal gemme kvittering/kassebon, så længe der er reklamationsret på varen. Hvis du senere klager over fejl og mangler, vil Akvariestuen forlange at se gyldig kassebon. Det samme gælder, du fortryder købet, inden 14 dage. Her er bonen dit bevis for, at du fortryder inden for tidsfristen.

Kassebon kan ikke erstattes af udskrift fra bankoverførsel, da det ikke viser hvilken vare der er købt.

Ang. garanti på akvarier så er der selvfølgelig 2 års fabriksgaranti. Men har man været så uheldig at købe et akvarium der er blevet utæt. Så gælder garantien ikke de følgeskader der kommer fra vandet. F.eks. underskab, gulv, eller andet. Der dækker kundens egen indboforsikring. Det er altid klogt at undersøge om ens indboforsikring dækker vandskader fra et akvarium.

Akvariestuens regler for fortrydelsesret

Varen skal være hel og ubrugt, så den kan sælges igen som ny, samt at du kan fremvise gyldig kvitteringen.

- At varen leveres tilbage i original emballage
- At varen er ubrugt
- At eventuelle plomberinger er ubrudte
- At mærker o.l. stadig sidder på varen
- At du overholder den aftalte tidsfrist som i Akvariestuen er 14 dage
- Ved fortrydelse af køb af bestillingsvare, bliver forsendelses udgifterne modregnet ved tilbagebetalingen. Forsendelsesudgifterne udregnes ud fra post Danmarks takster.