FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Akvastabil Element 240 liter Hvid

3.349,00 kr.

240 liter Element akvarium med pumpe, varme og ledlys.

Akvariet måler:

120 cm. langt

40 cm. bredt

53 cm. højt

Glastykkelse 8 mm. stærk ramme i aluminium.

Pumpen bruger 6 watt. og pumper 600 l/H

Varmelegemet er 200 watt. og sider inde i pumpen.

Lys: 2 stk. ledskinner på 21 watt. 7300 kelvin og 3864 lumen. ledskinnerne sidder oppe i midten af låget. lyset er varmhvide, daylight, røde og blå dioder.

Element akvarier og møbler leveres i 3 størrelser og 3 farver: 80, 100 og 120cm i farverne sort, hvid og aluminium/grå. Akvarierne leveres med filter, varme og LED-lys. Akvariets tværstivere kan let fjernes for montering af 3D-baggrund eller større dekorationsgenstande. Filteret har valgfri placering. Filter kan udbygges med ekstra modul, hvis der ønskes et større filter. LUMAX LED-controller kan bruges til at styre lyset.

Ønskes der mere lys eller anden type lys, kan hele LUMAX programmet bruges.

2 ledning/slange-gennemføringer muliggør brugen af eksternt filter (max. 16mm slange).

Skuffer sælges som tilbehør til møblerne.

Varen er bestillingsvare, og skal først bestilles hjem normal leveringstid ca. 3-8 hverdage

 Scroll ned for mere info:

Varenummer 5701883392170 Kategori
ELEMENT er alt, du behøver
ELEMENT er til dig, der gerne vil have en alt-i-én akvarieløsning, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at nyde og udforske de mange muligheder for liv under vand.
ELEMENT er et plug & play akvarie, dvs. at det leveres med alt, du behøver, heriblandt det specialdesignede ELEMENT-filter og særligt udvalgte LED-lysdioder, der får dine fisks flotte farver til at stråle.

ELEMENT-filteret

Det unikke ELEMENT-filter er specielt udviklet til at være en nem og effektiv alt-i-én løsning til ELEMENT-akvariet.
ELEMENT-filteret fastgøres let og effektivt i akvariets topramme. Du kan således helt selv bestemme, hvor du ønsker, det skal placeres. Da filteret netop er en alt-i-én løsning, indeholder det både filterkurve med filtermaterialer, et indbygget varmelegeme samt en cirkulationspumpe, som du let kan komme til øverst i filteret – du behøver ikke engang at tage filteret ud af akvariet. Du åbner blot filterets låg, hvorefter du nemt kan trække delene ud og rengøre dem.

 

Akvariet skal afhentes i butikken, du blive kontaktet når akvariet er klar til afhentning.

Vi sender ikke dette akvarium.

 

Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.