FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Akvastabil Fusion 576 liter

5.855,00 kr.

576 liter Fusion akvarium . Excl. lys

Varen er bestillingsvare, normal leveringstid ca. 2-5 hverdage.

Der skal tilkøbes lysarmatur til akvariet, se under akvastabil belysning.

Denne vare har 2 fragt muligheder afhentning i butikken ( gratis ) eller levering på hjemme adr. til 450 kr.

 Scroll ned for mere info:

Fragt tillæg på 450 DKK på denne vare
Varenummer 5701883292180 Kategori

 Vigtigt !! ved levering på hjemme adresse, læs afsnittet salg og leveringsbetingelser.

Akvariet måler:

160 cm. langt

60 cm. bredt

60 cm. højt

FUSION er det prisgunstige alternativ til storebroderen MOVE. FUSION byder på flere af de samme features som MOVE, men adskiller sig på at være lidt lavere, have andre glastykkelser og ved ikke at have huller i bunden. Låget på FUSION er i modsætning til MOVE 3-delt, men stadig let at åbne og fjerne helt. De aftagelige tværstivere giver let og uhindret adgang når akvariet skal indrettes og giver endvidere mulighed for, at lysene kan placeres helt efter ønske og behov.

Som belysning til FUSION kan du bruge Lumax LED og antallet af lysenheder kan helt tilpasses individuelle ønsker og behov. Du kan tikøbe vores Controller til at simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Som på MOVE er undersiden af akvariets låg hvidlakeret, for på denne måde at sikre en maksimal refleksion af lyset fra armaturerne.

På bagsiden af akvariet finder du slange- og ledningsgennemføringen, hvor der er god plads til selv de største slanger. Bruger du indvendige pumper, har du ikke brug for så stor en åbning, og du kan lukke hullet let og elegant med det medfølgende låg.På de to største akvarier har vi lavet 2 åbninger for at give dig mulighed for at føre slanger ind i begge ender af akvariet.

Låget på FUSION udgøres af den 12 cm brede aluminiumsprofil med hvide kompositplader på begge sider. Aluminiumsprofilet virker som et dobbeltsidigt hængsel, så låget kan åbnes både for og bag. Hverken låg eller aluminiumsprofil bliver fastgjort, så hele toppen kan let løftes af for uhindret adgang til akvariet.

Hvis akvariet skal afhentes i butikken vil du blive kontaktet når akvariet er klar til afhentning.

Hvis akvariet skal leveres på hjemme adressen, vil du blive kontaktet for aftale om leveringsdato.

 

Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.