FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Akvastabil Move Kabinet til 360 liter. sort

3.075,00 kr.

Sort Kabinet til 360 liters Akvastabil Move akvarium.

Underskabet er hvidt indvendigt

Varen er bestillingsvare, normal leveringstid ca. 2-5 hverdage

Denne vare har 2 fragt muligheder afhentning i butikken ( gratis ) eller levering på hjemme adr. til 450 kr. 

Scroll ned for mere info:

 

Fragt tillæg på 450 DKK på denne vare
Varenummer 5701883242239 Kategori

Vigtigt !! ved levering på hjemme adresse, læs afsnittet salg og leveringsbetingelser.

Kabinette måler.

130 cm. lang.

50 cm. bred

79 cm høj.

Denne model er med 2 stk. Låger

Alle MOVE møblerne er forsynet med en eller 2 hylder samt én udtagelig skillevæg. Den udtagelige skillevæg er to-delt. Hvis du således har brug for et stort rum til. f.eks en filtersump fjerner du blot den bagerste del af skillevæggen og lader den forreste stå tilbage som understøtning af dit akvarium.

Af hensyn til skabets holdbarhed anbefaler vi altid at en evt. filtersump forsynes med tætsluttende låg. Alternativt kan du montere en ventilator der konstant fjerner den fugtige luft inden i skabet. Hvis der er en risiko for vandspild inde i skabet, kan du med fordel fuge alle samlinger og huller i skabet med en egnet silicone. Iøvrigt er det altid en god ting at tørre spildt vand op med det samme. Selvom møblerne er lakeret med flere lag lak, er de dog ikke bestandige for længere tids vandpåvirkning.

På bagsiden af møblerne finder du to store gennemføringshuller. Dem kan du bruge til at føre ledninger og filterslanger ind og ud af skabet. Hvis du vil undgå at have slangerne til at gå ud gennem skabet og op langs bagsiden af akvariet, kan du med fordel slutte slangerne direkte til akvariet gennem hullerne i bundglasset på dit MOVE akvarium. Møblerne er da også forberedt til dette, da hullerne i toppladen allerede er boret.

Det anbefales at der tilkøbes justerbare ben / stilleskruger, der sikrer at akvariet er nemt at sætte i vatter. Det sikrer også at evt. spildt vand kan fordampe / tørre ved og under skabet.

Nb. Ved opstilling på eftergivende trægulve anbefaler vi ikke at der anvendes stilleskruer. Stilleskruerne overfører vægten og dermed trykket på nogle ganske små områder (punktbelastning), hvilket kan få gulvbrædderne til at sætte sig med tiden. Ved opstilling på vanskelige trægulve anbefaler vi defor, at møblet klodses op under hele dets længde og bredde. På dén måde fordeles vægten over et meget større område.

Der tages forbehold for længere leveringstid hvis varen er i restordre hos leverandøren. 

Levering på hjemme adresse:

Du vil blive kontaktet ang. leverings dag / dato.

Vongnmanden kan ikke sige et tidspunkt for levering kun hvilken dag det bliver leveret.

Vognmanden hjælper ikke med at bære det ind, han kører så langt han kan med palle løfteren.  

Det anbefales at der er nogen hjemme til at tage imod akvariet, da akvariet er kundens ansvar lige så snart vognmanden er kørt.

Man skal undersøge varen for transportskader inden man kvitterer for modtagelsen.

Skulle der være problemer ang. leveringen så kontakter man bare os, og vi løser problemet så hurtigt som mugligt.  

 

 

Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.