FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Akvastabil Move sump til 576 Liter Move akvarium

1.549,00 kr.

Filtersump til 576 liter Move akvarium.

Varen er bestillingsvare og skal bestilles hjem først, normal leveringstid ca. 2-14 hverdage.

Sumpen har følgende mål 92,5 x 43 x 40 cm.

Se også Akvastabil fittingsæt til sump

Denne vare har 2 fragt muligheder, afhentning i butikken ( gratis ) eller levering på hjemme adr. til 450 kr.

 

Fragt tillæg på 450 DKK på denne vare
Varenummer 5701883252207 Kategori

Vigtigt ! ved levering på hjemme adresse, læs afsnittet salg og leveringsbetingelser.

Sumpen placeres i skabet under akvariet. Sumpen leveres uden dækglas. Hvis den anvendes uden dækglas eller anden afdækning bør skabet forsegles med silikone i alle samlinger og der bør monteres en aktiv udsugning i form af en ventilator for at forhindre fugtskader i skabet.

Alle MOVE møblerne er forsynet med en eller 2 hylder samt én udtagelig skillevæg. Den udtagelige skillevæg er to-delt. Hvis du således har brug for et stort rum til. f.eks en filtersump fjerner du blot den bagerste del af skillevæggen og lader den forreste stå tilbage som understøtning af dit akvarium.Af hensyn til skabets holdbarhed anbefaler vi altid at en evt. filtersump forsynes med tætsluttende låg. Alternativt kan du montere en ventilator der konstant fjerner den fugtige luft inden i skabet. Hvis der er en risiko for vandspild inde i skabet, kan du med fordel fuge alle samlinger og huller i skabet med en egnet silicone. Iøvrigt er det altid en god ting at tørre spildt vand op med det samme. Selvom møblerne er lakeret med flere lag lak, er de dog ikke bestandige for længere tids vandpåvirkning.

MOVE akvariet leveres som standard med 4 huller i bundglasset. Hullerne gør det let og sikkert for dig at tilslutte selv de største filterpumper eller anvende en åben filtersump i skabet nedenunder. Ønsker du ikke at anvende hullerne følger der solide og sikre propper med akvariet når du køber det. 

Der tages forbehold for længere leveringstid hvis varen er i restordre hos leverandøren. 

Hvis Sumpen skal afhentes i butikken vil du blive kontaktet når akvariet er klar til afhentning.

Hvis sumpen skal leveres på hjemme adressen, vil du blive kontaktet for aftale om leveringsdato.

Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.