FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Juwel Cirax str. M

59,00 kr.

Juwel Cirax str. medium. Filterkurv med keramiske pellets.

Filter kurven passer i Bio flow 3,0 filteret.

Scroll ned for mere info

Varenummer 4022573880564 Kategori

JUWEL Cirax består af meget porøse keramisk-baserede pellets, som skaber det perfekte miljø til filterbakterierne pga. deres ekstrem stor overflade . Cirax hjælper med at tilsikre en fremragende vandkvalitet. En speciel filterkurv, som er skræddersyet til størrelsen af din JUWEL filter, giver mulighed for nem håndtering, mens den optimerede belastningskapacitet giver en lang levetid. Den giver fremragende vandkvalitet på grund af effektiv biologisk rensning og har et ekstremt stort areal på grund af porøst filtermateriale. Det velegnet til brug i ferskvand og saltvand akvarier.

Vægt 0,22 kg
Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.