FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Juwel Helia Lux Smart Controller.

1.049,00 kr.

Juwel Helia Lux smart Controller til styring af Led belysningen.

Det er muligt at programmere og styre dine HeliaLux-lysenheder komfortabelt med din mobiltelefon, tablet eller pc via WiFi ved hjælp af HeliaLux SmartControl.

Der skal tikøbes 1 stk. Helia Y-splitter hvis der skal tilslutte 2 armaturer.

Den kan kun bruges til Helialux Spectrum og Helialux Led armaturer

Scroll ned for mere info:

Ikke på lager

Det er muligt at programmere og styre dine HeliaLux-lysenheder komfortabelt med din mobiltelefon, tablet eller pc via WiFi ved hjælp af HeliaLux SmartControl. Styr nemt dine individuelle daglige rutiner med den browserbaserede brugergrænseflade. HeliaLux-lysenheder styres via WiFi-netværket.Regulatoren gør det muligt for dig at justere lysforholdene i dit akvarium efter dine behov. Op til 16 lysfaser ud over tiderne for solopgange og solnedgange kan programmeres komfortabelt og individuelt for hver dag. Fast og let at definere belysningsstemningen i dit akvarium afhængigt af tidspunktet på dagen og skabe en unik atmosfære i din undervandsverden med denne farveeffekt.De frit justerbare farvekanaler tillader også individuelle måneskinnsindstillinger at være specifikt og individuelt lavet.Den stabile WiFi-forbindelse gør det muligt at betjene og programmere HeliaLux SmartControl komfortabelt fra din mobiltelefon, tablet eller pc. De matchende HeliaLux-splittere tillader op til to HeliaLux-lysdioder eller to HeliaLux Spectrum-lamper, der styres samtidigt fra en enkelt HeliaLux SmartControl.

Farvekontrol:Du kan hurtigt og nemt definere din ønskede belysningstemperatur ved at styre dine HeliaLux-lyskildes separate farvekanaler individuelt. HeliaLux Spectrum gør farvekanalerne hvide, røde, grønne og blå tilgængelige. HeliaLux-LED’en tillader på den anden side, at farvekanalerne hvide og blå styres.

DayControl Individuelle daglige rutiner helt efter dine ønsker og behov. Seksten justerbare lysfaser giver dig mulighed for ikke kun at indstille tidspunkterne for solopgang, solopgang, solnedgang og skumring, men også individuelt at programmere yderligere lysændringer i løbet af dagen. Det er også muligt at definere en pause ved middagstid på det ønskede tidspunkt på dagen og lysintensiteten. De frit justerbare farvekanaler tillader også individuelle måneskinnsindstillinger at være specifikt og individuelt lavet.

Hukommelse til 8 lysprofiler. Det er muligt at definere individuelle daglige rutiner for hver dag i ugen. Lad solen stige senere i weekenden, for eksempel forkorte pause ved middagstid eller forlænge solnedgangen.
 

LivePreview
Funktionen LivePreview giver dig mulighed for at se den lysintensitet, du har indstillet i realtid, mens du laver programmeringen til akvariet. Denne funktion gør skabelsen af belysningsprofiler særligt behagelig.

Forprogrammeret daglig rutine, herunder frokostpausen, så du hurtigt kan bruge HeliaLux SmartControl. Hurtig og nem indstilling af fabrikslysprofiler er ikke desto mindre muligt til enhver tid.

Du kan hurtigt og nemt simulere det belysningsstemperatur du har sat i dit akvarium på ethvert tidspunkt af dagen. Flyt skyderen i løbet af dagen for at se, hvad lysforholdene vil være på det ønskede tidspunkt i akvariet.

Trådløs lysstyring fra alle WiFi-aktiverede endeapparater. Ingen app nødvendig. Brug simpelthen din internetbrowser til direkte at kontrollere HeliaLux-lysenheder.

Opret optimale betingelser for udførelse af vedligeholdelsesarbejde i dit akvarium. Aktiver akvarievedligeholdelsestilstanden direkte ved at bruge kontrolknappen på HeliaLux Smart Control. Din HeliaLux lyser op med 100% lysstyrke, så du kan arbejde komfortabelt på akvariet.

EasyUpdate Det er muligt at automatisk opdatere systemet via en eksisterende internetforbindelse. Systemopdateringer hjælper med at holde systemet stabilt og levere nye funktioner.

HeliaLux Splitter LED / Spectrum Kan tilkøbes Den valgfri deling gør det muligt at bruge op til to HeliaLux-lamper med en HeliaLux SmartControl.

 

 

 

 

 

 

 

Vægt 1 kg
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.