FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Lumax Move + Fusion LED strømforsyning 30 watt.

189,00 kr.

Akvastabil Lumax strømforsyning til :

1 x 23 watt eller 1 x 29 watt Lumax Led armatur.

Kan kun bruges til Lumax Armaturer.

Leveringstid 3-5 dage

Scroll ned for mere info

Ikke på lager

Varenummer 5701883299660 Kategori

100% vandtæt

Den kan max. trække 30 watt.

LUMAX er 100% vandtæt da alle dioder og elektriske forbindelser er beskyttet af et fint lag ultraklar silicone. Den klare plastplade der dækker for dioderne yder en ekstra beskyttelse mod vandsprøjt, og gør det let at holde armaturet rent.

PLANT

Den specielle “PLANT” har dioder i forskellige farver: hvid, rød, blå samt en specielt udviklet varm hvid, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum.

Gennemtænkt design

Den slanke konstruktion gør det let at placere LED-armaturet under akvariets låg, og har du et stort lysbehov er der plads till mange armaturer ved siden af hinanden. LUMAX leveres i 4 forskellige LED-farvekombinationer, så du let kan finde en sammensætning der passer dig.

Et bedre miljø

Den specielt udviklede “PLANT” indeholder en sammensætning af dioder der fremmer planternes vækst og fremhæver fiskenes røde og blå farver. PLANT reducerer virkningen fra gulfarvning af vandet og giver akvariet et frisk og rent udtryk. Den rent hvide variant, kan med fordel bruges i kombination med de andre typer til at øge den generelle lysmængde i akvariet.

Vægt 0,7 kg
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.