FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Sort Akvastabil Move 360 liter med underskab

7.824,00 kr.

Sort Akvastabil Move sæt. 

360 liter akvarium med Sort låg og sortt underskab.

Underskabet er hvidt indvendigt

Husk at tilkøbe belysning / Armatur til akvariet

Denne vare har 2 fragt muligheder afhentning i butikken ( gratis ) eller levering på hjemme adr. til 450 kr.

Scroll ned for mere info 

 

Fragt tillæg på 450 DKK på denne vare

Vigtigt !! ved levering på hjemme adresse, læs afsnittet salg og leveringsbetingelser.

Dansk produceret kvalitets akvarium.

Akvariet kan ses i butikken. Se mere info på www.akvastabil.dk

Akvarium 130 cm. langt x 50 cm. bredt og 59 cm. højt.

Underskab 130 cm. langt x 50 cm. bredt og 78 cm. højt. med 2 låger. 

Hvis man ønsker at gøre brug af bundtilslutningerne i akvariet kan man tilkøbe fittings pakker for tilslutning af spandpumpe eller sump.

Der bør tilkøbes justerbare ben til underskabet. Dette er vigtigt fordi evt. vandspild ved akvariet skal kunne fjernes, det sikrer også at akvariet er nemt at sætte i vatter.

MOVE akvariet leveres som standard med 3 huller i bundglasset (160 liter dog kun 2 huller). Hullerne gør det let og sikkert for dig at tilslutte spandpumpe, eller at anvende en åben filtersump i skabet nedenunder. Ønsker du ikke at anvende hullerne, følger der solide og sikre propper med akvariet, når du køber det.

Move møblerne er forsynet med 1 eller 2 hylder samt én udtagelig skillevæg. Den udtagelige skillevæg er to-delt. Hvis du således har brug for et stort rum til f.eks. en filtersump fjerner du blot den bagerste del af skillevæggen og lader den forreste stå tilbage som understøtning af dit akvarium.

Ved brug af sump anbefaler vi af hensyn til skabets holdbarhed  altid at filtersumpen forsynes med tætsluttende låg, samt at man montere en ventilator der konstant fjerner den fugtige luft inden i skabet. Hvis der er en risiko for vandspild inde i skabet, kan du med fordel fuge alle samlinger og huller i skabet med en egnet silicone. Iøvrigt er det altid en god ting at tørre spildt vand op med det samme. Selvom møblerne er lakeret med flere lag lak, er de dog ikke bestandige for længere tids vandpåvirkning.

Hvis akvariet skal afhentes i butikken vil du blive kontaktet når akvariet er klar til afhentning.

Hvis akvariet skal leveres på hjemme adressen, vil du blive kontaktet for aftale om leveringsdato.

Normal leveringstid 2 – 5 hverdage.

Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.