FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Tetra betta 100 ml.

45,00 kr.

Et godt hovedfoder til kampfisk.

Ernæringsmæssigt afbalanceret, farvefremmende mad til Siamese kampfisk (Betta Splendens). Denne specialiserede kombination af små tynde røde flager og frysetørret saltopskræk er formuleret for at maksimere accept og indtagelse. Blended med patenteret ProCare for optimal sundhed.

Varenummer 4004218129108 Kategori
Et komplet flagefoder med krill og røde myggelarver .
Et komplet  flagefoder til daglig fodring af kampfisk og andre små labyrint fisk, der foretrækker små vandlevende organismer i deres kost.
Det høje indhold af protein og omhyggeligt udvalgte vitaminer og sporstoffer garanterer et godt helbred og en god fordøjelse.
Et naturligt indhold af carotenoid, betacaroten, sikrer flot farve.
Vægt 0,035 kg
Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.