FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

TetraPond test 6 i en målestrips 25 stk.

159,00 kr.

Tetra Pond Test – 6-i-1. God vandkvalitet er nøglen til sunde fisk og en Problemfri dam. Tester for pH, nitrit, nitrat, KH, GH og klor. Nem og hurtig at bruge. Indeholder 25 strips.

Sådan udfører du testen Tag en strimmel ud, og luk røret igen. Stik teststrimlen ned i vandet, og bevæg den rundt 2-3 gange. Ryst overskydende vand af. Vent ca. 60 sekunder, og sammenlign derefter strimmelfelterne med testskalaen på røret.

Ph bør ligge mellem 6,8 – 7,5

KH bør ligge mellem 5-12 KH

GH bør ligge mellem 8-12 GH

No2 ( nitrit ( bør altid ligge under 0,15 mg. pr. liter

No3 ( nitrat ( bør altid ligge under 0,5 mg. pr. liter

Klor bør være 0

 

Varenummer 4004218175488-1 Kategori

Stripsene en gode til at måle ca. værdier. Skal der måles mere præcist bør dråbetestsæt benyttes.Tetra Pond teststrimler gør det muligt for dig hurtigt og pålideligt at bestemme de seks vigtigste vandværdier i damme i et enkelt trin: dyp teststrimlerne i vandet, hvirvle dem i vandet i et eller to sekunder, ryst alt overskydende vand af og læs de vigtigste oplysninger om vandværdierne kun 60 sekunder senere. Farvekortet kan bruges til at bestemme, om disse er inden for det sikre område. PH-værdien, generel og carbonathårdhed (GH + KH), nitrit (NO2-), nitrat (NO3-) og klor (Cl2) i haven damvandet måles. Dammebeboere som fisk reagerer meget følsomt på for store ændringer i pH-værdien, hvilket påvirker deres velbefindende. Den generelle hårdhed påvirker fiskens vitale funktioner, mens karbonathårdheden har en direkte indflydelse på stabiliteten af ​​pH-værdien (pH-buffer). Teststrimlerne måler også nitrit- og nitratværdierne i damvandet. Nitrit er ekstremt skadelig, selv i meget lave koncentrationer og bør ikke kunne påvises i vandet. Nitrat er et næringsstof, der hjælper planter med at vokse. Dog kan for høje niveauer af NO3- være skadeligt for fisk og fremme overdreven algevækst. Klor kan også være til stede i vandet og er skadelig for fisk og planter. Ligesom nitrit bør klor ikke være påviselig i damvandet.

Vægt 0,2 kg
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.