FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Tropica Co 2 diffucer 3 in 1.

99,00 kr.

CO2 diffuser

  • Bobletæller, returventil og keramisk diffuser i én
  • Specialdesignet keramisk skive, som sikrer en effektiv dannelse af mikrobobler
  • Øger CO2-udnyttelsen mange gang i forhold til en almindelig luftsten
Varenummer 5703249704009 Kategori

Egenskaber og anvendelse i brug af produktet

Tropica’s CO2-diffuser indeholder både bobletæller, returventil og diffuser i én og samme enhed. Bobletælleren muliggør en nem og præcis dosering af CO2, da man nemt kan tælle de store bobler i kammeret under selv indstillingen. En returventil sikrer at vand fra akvariet ikke suges baglæns i slagen, hvilket kan ske når flasken løber tom, eller hvis man anvender en magnetventil til at slukke for CO2-tilførslen om natten.

TIP: for at sikre perfekt vedhæftning til glasset skal glasset være rent og fedtfrit og sugekopperne kan evt. påføres en ultratynd film af vaseline for at sikre tilhæftningen.

Vægt 0,045 kg
Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.