FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

FRI FRAGT til Postbutik VED KØB OVER 399 DKK

På størstedelen af varerne

Tropical mini waffer mix 250 ml.

99,00 kr.

MINI Wafers MIX er vafler med astaxanthin og spirulina som synker til bunden ved fodring af fisk og krebsdyr. Små, multi-ingrediens, synkende grønne og røde vafler, der er beregnet til hverdagsbrug fodring af altædende bundfisk som , loaches, loricariids, Corydoras og ferskvand og krebsdyr.
Varenummer 5900469661642 Kategori
De røde vafler er kilden til naturlige astaxanthin og beta-glucan – et stærkt immunforsvar stimulator, hvilket øger fiskens modstandsdygtighed over for sygdomme. De grønne vafler indeholder spirulina og fibre, som regulerer fordøjelsen. De nedbrydes ikke i vand (de bevarer deres konsistens og falder ikke fra hinanden, når de lægges i blød), hvilket gør fodringen meget lettere. 
Vægt 0,17 kg
Scroll to Top

Sidste bestillingsfrist for afsendelse af pakker inden ferien er Onsdag 17 Juli kl.8.00 Vi holder Ferielukket i Akvariestuens fysiske butik fra 18/7 til 8/8 Der kan bestilles på Webshoppen, men pakkerne sendes først efter ferien. Sidste åbningsdag inden ferien er Onsdag 17/7

Du kan stadigvæk bestille vare på webshoppen, men de vil først blive afsendt efter ferien. Pakker bliver sendt 8-9 August. Vi svarer ikke på mail i ferien. Ordre bestilt efter kl. 8.00 d. 17 juli bliver sendt efter ferien.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.